nl NL

De club steunen

De APS OASIS BXL-club ondersteunt sterk de ontwikkeling van jongensvoetbalvaardigheden en moedigt positieve deelname aan de samenleving aan. Ons doel is om een educatieve omgeving voor kinderen en een competitieve team dat lokaal en regionaal succesvol is aan te bieden.

Het doel van de club is om kinderen uit hun huis te krijgen, om te voorkomen dat ze op straat blijven hangen en hen opnieuw te motiveren met iets dat ze leuk vinden en dat ze daardoor gewaardeerd worden. Hun academische resultaten zijn soms gekarteld en sommige zijn klaar om af te vallen. Hier kunnen ze bewijzen dat ze over middelen beschikken. In verband met zelfrespect en het opbouwen van vertrouwen is dit een zeer positief resultaat. In een moeilijke buurt speelt de club een essentiële rol op het gebied van integratie.

Het team wordt geleid door een team van toegewijde vrijwilligerscoaches en oudervrijwilligers. Onze belangrijkste bronnen van inkomsten zijn registratiekosten betaald door gezinnen en donaties ontvangen van particulieren. Omdat deze inkomsten niet alle operationele kosten van het team dekken, moeten de families van onze spelers vaak hun eigen bemiddelen gebruiken om te betalen voor apparatuur, trainingskosten, reis- en toernooiregistratiekosten.

Uw bijdragen zijn uitsluitend gericht op het verlagen van de stijgende kosten van het team, waardoor alle leden volledig kunnen deelnemen aan teamtrainingsprogramma’s.

Je vindt onderaan de pagina de bankgegevens van de club, elke bijdrage is welkom!

APS Oasis Bxl

Groenstraat 46
1210 Brussel

BE92 0634 5692 7023